Välsmakande bufféer på Södermalm

Kom och njut av en av våra fantastiska bufféer på Söder. Med inspiration från hela världen erbjuder vi på Restaurang Mynchen ett flertal olika menyer med varierande teman på maten, allt serverat i Münchenbryggeriets anrika lokaler mitt på Södermalm. Prova på Roma med sin Salami Ventrecina, eller French Kiss med Petis Pois. Kanske Medelhavet med hembakad Foccacia är något för dig? Oavsett vad du än föredrar för lunchbuffé hittar du det hos oss. Med stor matglädje och hög service står vi redo att ta emot dig.

Ta dig en titt på våra bufféer här nedan eller kontakta oss för offert och prisförslag.

 

Bufféer

Roma

Rostbiff Peperoncini, pinjenötter, ruccola och svartpeppar     

Kyckling ”Pommodore” basilika, chili och citron

Salami Ventrecina, piemento och spenat

Prosciutto di parma, tryffel, ruccola och kronärtskocka 

Pasta Insalata, parmesan, sardeller, vitlök 

Panzanellasallad ”italiensk brödsallad” tomat, kapris och olivolja 

Aubergine och zucchini ”alla griglia” rosmarin, timjan 

Hembakat foccaciabröd med rosmarin och havssalt

Tiramisu

South-East Asia

Kyckling ”satay”, sesam, jordnötter och chili

Lax tataki, ingefära, gurka och svarta sesamfrön

Skaldjur ”tom-yum”, citrongräs, cocos och limeblad 

Thai fishcakes, koriander och sweet chili

Nudlar ”green curry”, lime, chili och soya 

California roll, avokado och wasabi 

Spring roll, strimlade grönsaker och nam pla prick

Kim-chi

Ingefärsparfait, mango, cocos och mynta

Middle-east

Lammkebab, saffran, persilja och citron

Kyckling ”ras-el-hanout” spiskummin, kardemumma, kanel 

Lammkorv ”merquez”

Labna, yougurt och vitlök

Hoummus, tahini, citron och paprika

Babaganouch, aubergine, vitlök och granatäpple

Cous-cous”tabbouleh”, rödlök, persilja, tomat och gurka

Arabiskt tunnbröd 

Citrusmousse, blodapelsin, kanderade mandlar och mynta

Scandinave

Gårdskyckling, spenat, citron och dragon 

Hemgravad lax, dill och hovmästarsås

Västerbottenostpaj och kryddbrännvin

Kräftsallad, sikrom, spisbröd, dill

Gubbröra, ansjovis, ägg, gräslök 

Renklämma med färskost

Västkustsallad, räkor, musslor, champinjoner och pepparrot

Färskpotatissallad, kallpressad olja, senap, vinäger och dill

Smör och spisknäcke

Rabarber- och jordgubbskompott, vaniljglass, bär och mandelmüsli 

French kiss

Saucisse de Tolouse, lök och persilja

Quiche Lorraine, lardons och lök och gruyereost

Frissésallad, confiterad anka, valnötter och timjan

Moule sallad, vitlök, persilja, musslor och primörer 

Petit pois, charlottenlök, dragon, dijon och citron 

Endivesallad, rostade valnötter och honung 

Grönsakscrudité och Roquefortdipp

Brie de meaux och fikonchutney

Chokladfondant och hallon

shrimp2.png

Medelhav

Chili-och vitlökstekta räkor

Serranoskinka, tryffel och pinjenötter

Bresaola, peccorino och basilika

Falafel, tahini och het piperade

Panzanellasallad ”italiensk brödsallad” tomat, kapris och olivolja

Tzatziki, gurka och vitlök

Örtmarinerade kalamataoliver

Vitlöksmarinerade champinjoner

Hembakat foccacia, rosmarin och havssalt

Citruspannacotta, maräng, melon och pistagenötter

Studio 54

Fylld avokado, crabfish, räkor och majonäs

Waldorfsallad, äpple och valnötter

Mini burgare ”bacon ´n´ cheese”

Grönsakscrudité och blue cheese-dressing

Rostbiff, färskost och pepparrot

Pastrami och Swiss cheese

Tonfisksallad ”Dijonnaise”  ägg, kapris, lök och oliver

Potatissallad ”sweet&sour”

Manhattan clam showder 

Rågbröd, surdegsbröd och majsdipp

Amerikansk cheesecake

Japanese

Kycklingspett ”Yakitori” mungböngroddar och ingefära

Skivad entrecote ”Yakiniku” purjolök och sesamfrön 

Misobakad lax, ingefära, farinsocker och inlagd gurka 

Korean ribs ”BBQ”

Spicy tuna roll, avocado och gurka

Nigiri med lax och wasabi 

Gyoza med ponzusås 

Strimlade grönsaker och Sean Connery dressing

Sjögrässallad, soyabönor, krasse och shitakesvamp

Rättika, chili, risvinäger

Jasminris 

Ingefäramousse med mango och mynta

“Creole Cajun”

Chicken on the bone, brandy, bay leafs, garlic and cilantro

Andouille sausage, onions and parsley

Shrimp patties, French bread, Tabasco and oregano

Shellfish gumbo, corn, cellery and bell peppers

Okra- and haricot verts salad, bacon and black pepper

Fresh Creole eggplant, tomatos, onions and cayenne

Remoulade sauce, horseradish and chives

Creole red beans and rice

Sweet potato, pumpkin and bread crumbs

Rye bread and butter

Pecan pie with vanilla ice cream

“Wild West”

Mini burger ”pepper jack cheese”

Minced beef chili

Nachos, jalapeno and sour cream

Ginger spiced ribs

Tomato-lentil soup with fresh cilantro

Tomatillo salsa

Red cabbage cole slaw

Dirty black bean rice

Creamed corn

Garlic bread

Pumpkin-pecan pie

 
20161216_munchen_098.jpg